News
Loading...

Μάθετε ποιοι χρησιμοποιούν το Wi-Fi σας

Για να δώσετε τέλος στους «κλέφτες» του δικτύου σας
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε υποψιαστεί ότι κάποιος γείτονας μας χρησιμοποιεί χωρίς τη συγκατάθεση μας την Wi-Fi σύνδεσή μας.
Αυτό έχει αντίκτυπο στο πορτοφόλι μας και στην… εποχή που διανύουμε δεν έχουμε περιθώρια περιττών εξόδων. Ειδικότερα όταν πρόκειται για πολυκατοικία, τότε πρέπει να ληφθούν ορισμένα μέτρα άμεσα.
Εμείς θα σας παρουσιάσουμε έναν εύκολο τρόπο για να ελέγχετε ποιοι χρησιμοποιούν «παράνομα» το ασύρματό σας δίκτυο. Πρόκειται για την δωρεάν εφαρμογή «Wireless Network Watcher», η οποία σας ειδοποιεί κάθε φορά που κάποιος συνδέετε στο δίκτυο σας.
Ακολουθείστε τα παρακάτω απλά βήματα…
1. Κατεβάστε το Wireless Network Watcher
( περιμένετε 5 δευτερόλεπτα και πατάτε  s k i p   a d )
 
2. Εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας
3. Τη πρώτη φορά που θα ανοίξετε την εφαρμογή, πρέπει να τη ρυθμίσετε για να σας ειδοποιεί κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί το δίκτυο σας. Πατήστε στο «Options» και επιλέξτε το «Beep On New Device» και μετά το «Background Scan».

4. Στη συνέχεια, πατήστε το «Start Scanning» ή απλά πατήστε το πλήκτρο F5. Θα μάθετε αμέσως ποιος χρησιμοποιεί τη σύνδεση σας χωρίς τη συγκατάθεση σας.


ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ; ΚΑΝΤΕ LIKE !




mychannel.gr

loading...
Δειτε και αυτά:

5 σχόλια :

  1. Καλησπέρα. Για απεγκατάσταση θα το βρείτε μεσα στον πίνακα ελέγχου/προγράμματα/Nirsoft wireless watcher και πατήστε απεγκατάσταση/διαγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. axristo. kai mono sto router sou na mpeis mporeis na deis poioi einai pano sto wi-fi sou. pfff

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα φιλε 08¨18 εσυ μπες στο ρουτερ σου..εγω που δεν ξερω πως να μπαινω οπως και πολυ κοσμος ,θα βλεπω συνεχεια με ενα κλικ απο το προγραμμα..εσυ βαζε κωδικους ανοιγε explorer βρες μενου και φυσα και ερχεται καθε τρεις και λιγο.εξυπνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exei apegatastasi to programma...pata start/ kai bres to

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ σχολιάζεις εσύ! - Επώνυμα ή ανώνυμα !