News
Loading...

Πόλεμος στα Α. Λόσια -Αθίγγανοι πέταξαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο - Έκαψαν μαγαζιά και πυροβολουν τους αστυνομικούς

Ένταση επικράτησε, στη λεωφόρο Φυλής κοντά στον καταυλισμό των Ρομά στα Άνω Λιόσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ρομά πυροβολούν με καραμπίνες, πετούν πέτρες κι έχουν βάλει φωτιά σε κάδους, ενώ αυτή την ώρα σπεύδουν στο σημείο και διμοιρίες των ΜΑΤ.

Πριν από λίγη ώρα, μία ομάδα Ρομά επεχείρησε να βάλει φωτιά σε λεωφορείο που περνούσε από τη λεωφόρο Φυλής 240. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για αστικό ή υπεραστικό λεωφορείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί τρεις αστυνομικοί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν είναι ελαφρά ή σοβαρά.





Όσο για τα αίτια της δημιουργίας της έντασης, επικρατεί σύγχυση, καθώς υπάρχούν δύο εκδοχές. Η πρώτη και επικρατέστερη, σύμφωνα με αστυνομίκες πηγές, είναι
η σύλληψη ενός Ρομά για τον θάνατο ενός αστυνομικού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από τροχαίο που προκάλεσε παραβιάζοντας STOP. Η δεύτερη εκδοχή είναι η ένταση να ξεκίνησε μετά από συμπλοκή των Ρομά και μελών της Χρυσής Αυγής.

Θα ενημερώσουμε για οτι νεότερο.



πηγές :
extra3
tromaktiko
newsit
zougla
trelosplanitis
eglimatikotita




ενημέρωση : Αυτή τη στιγμή έχουμε αστυνομικό πεσμένο στο έδαφος, έχοντας δεχθεί σκάγια από κυνηγετικό όπλο. Δεν ξέρουμε ακόμη ποια είναι η κατάστασή του.

φωτό τώρα απο το σημειο απο την zougla: 
 
















 ενημέρωση 

Όμως, το χειρότερο είναι η αντίδραση του κέντρου επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.. Τη στιγμή που αστυνομικοί έπεφταν αιμόφυρτοι από τα σκάγια των κυνηγετικών όπλων που κρατούσαν οι αθίγγανοι, και ούρλιαζαν στους ασυρμάτους ότι δέχονται πυρά, ότι έχουν πέσει συνάδελφοί τους κάτω αιμόφυρτοι, το κέντρο Επιχειρήσεων διαβίβαζε να κρατήσουν αμυντική στάση, να προσπαθήσουν να καλυφθούν και να μην ανταπαντήσουν στη βροχή πυρών που δέχονταν!

Αυτή τη στιγμή στο σημείο έχει σπεύσει και ο Ταξίαρχος Δυτικής Αττικής οι αθίγγανοι έχουν μπει στην πλειοψηφία τους στον καταυλισμό, με τους αστυνομικούς να τους παρατηρούν ως θεατές!


Και συν τοις άλλοις, το ακόμη πιο φοβερό είναι ότι δεν έχουν κάνει ούτε μια προσαγωγή, κατόπιν εντολής του κέντρου Επιχειρήσεων!
 



 

loading...
Δειτε και αυτά:

1 σχόλια :

Εδώ σχολιάζεις εσύ! - Επώνυμα ή ανώνυμα !