News
Loading...

ΤP Alert :ΕΣΡ:«Στοπ» στα τηλεπαιχνίδια τύχης ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !

Στις Σαβ, 28 Απρ 2012 αναρτήσαμε την εξής είδηση:

Με τις εκπομπές τηλεπαιχνιδιών τα έβαλε πάλι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο αποφάσισε χθες την οριστική διακοπή των τηλεπαιχνιδιών «Call for Cash» και «Night Quiz» στους τηλεοπτικούς σταθμούς TRT του Νομού Λαρίσης, Αρχιπέλαγος TV Νομού Δωδεκαννήσου, ΑΝΤ1 Νομού Αττικής και Super TV Νομού Κορινθίας με μειοψηφικές προτάσεις για επιβολή προστίμων ύψους 15.000 ευρώ σε κάθε κανάλι.

Επίσης, οριστική διακοπή επιβλήθηκε στο παιχνίδι της εταιρείας audiotext στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου στον STAR. Ο λόγος της απόφασης της αναστολής μετάδοσης των εν λόγω τηλεπαιχνιδιών είναι η παραπλάνηση του τηλεοπτικού κοινού και συγκεκριμένα η παράβαση του Ν.4002/2011, που απαγορεύει την προβολή τυχερών παιχνιδιών χωρίς προηγούμενη άδεια των μελών της ειδικής επιτροπής που έχει συστήσει το υπουργείο Οικονομικών και γνωμοδοτεί το ΕΣΡ.


- Οπως τόνισε, τέλος, ο κ. Λασκαρίδης, ο ραδιοφωνικός σταθμός Flash καλείται από το Συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα για να ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στον σταθμό.


ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ πως οχι μονο δεν έχουν κοπεί αλλά πολλαπλασιάστικαν !

Φανταστείτε τι λεφτά βγάζουν εκμεταλευόμενοι την ελπίδα του κόσμου.
Απορίας άξιο είναι για ποιο λόγο επιτρέπει ακόμα το ΕΣΡ στα κανάλια να εξαπατά με τέτοιο τρόπο τους τηλεθεατες;
ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ..

loading...
Δειτε και αυτά:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ! - Επώνυμα ή ανώνυμα !