Όταν πίνουμε τον καφέ μας συνήθως προσθέτουμε γάλα για να τον κάνουμε πιο ελαφρύ και γευστικό…
Η συνήθειά μας αυτή
έχει όμως σαν αποτέλεσμα την αύξηση αποβολής του ασβεστίου από τον οργανισμό μας.
Σύμφωνα με έρευνες, όταν το γάλα συνδυαστεί με υψηλή ποσότητα καφεΐνης
αυξάνεται η απέκκριση ασβεστίου στα ούρα και προκαλείται αυξημένη
έκκριση ασβεστίου στο έντερο.
Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι ο συνδυασμός του καφέ με το γάλα είναι αρκετά βαρύς για το στομάχι.
Ο λόγος είναι ότι η καζεΐνη του γάλακτος πήζει όταν έρχεται σε επαφή με
την καφεΐνη του καφέ, με αποτέλεσμα προκαλεί στομαχικές διαταραχές,
κοιλιακοί πόνοι και φουσκώματα…
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ σχολιάζεις εσύ! - Επώνυμα ή ανώνυμα !