News
Loading...

Ελληνίδες Streamers : Όμορφες αλλά με skills ! [UPDATED]

 Στην κοινότητα των gamers streamaro απλά σημαίνει..
παίζω ένα δημοφιλή video game και το μοιράζομαι με άλλους παίχτες και μη. 

Παρακολουθώντας το ανάλογο παιχνίδι οι συμμετέχοντες μπορούν να μαθαίνουν,ανταλλάσσουν απόψεις , επικοινωνούν για το παιχνίδι που τους ενδιαφέρει , βλέποντας ταυτόχρονα από μια webcam τον παίχτη. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό φυσικά έχει ο παίχτης που streamarei και παίζει το παιχνίδι.

 Πολύ συχνά λοιπόν εκτός από τους άντρες που παίζουν από quake και warcraft μέχρι minecraft και fifa συναντάμε τελευταία και πολλές γυναίκες ειδικά στο παιχνίδι league of legends που είναι πολύ δημοφιλές στο "ασθενές φύλο" που μόνο ασθενές δεν είναι..  Είναι σχεδόν σίγουρο πως αν τις προκαλέσετε αντίπαλοι όχι μόνο θα χάσετε αλλά θα τα χάσετε γενικά με τις ικανότητες τους !

Παρακάτω θα δείτε τις πανέμορφες κοπέλες που δίνουν καθημερινή μάχη σε ένα γοητευτικό εικονικό κόσμο , διασκεδάζοντας , μαθαίνοντας ή και ακόμη μαζεύοντας χρήματα για εκείνους που το έχουν ανάγκη . Τέλος ο TrelosPlanitis κατάφερε και πήρε μια αποκλειστική συνέντευξη απο την αγαπημένη μας Αire8uele !



Όνομα : DitEDrAgOn
Θα την βρείς : https://www.twitch.tv/ditedragon

Είναι ροζ. Είναι πολύ ροζ. Οχι πάντα αλλά γενικά είναι ροζ. Βολτάρει στο summoners rift αλλα κάθεσαι και την χαζεύεις με τις ώρες όταν απλά αράζει στο κρεβάτι και μιλάει. Θα σου χαμογελάσει με ευκολία αλλά αν πείς μακακία θα στα ρίξει τα καντήλια της. Μην πλησιάζεις και πολύ θα αμολήσει και τον σκύλο της. Η DitE όχι μόνο είναι πανέμορφη αλλά μας δείχνει τον δρόμο για την ελληνική twitch σκηνή. Well played.





Όνομα : gre_anastasiaant7
Θα την βρείς : https://www.twitch.tv/gre_anastasiaant7

Ετσι ξεκινάει η μέρα μας. Πρωί πρωί η αγαπημένη μας Αναστασία από Αθήνα streamάρει  LoL και όχι μόνο. Απολαυστική κάθε λεπτό, με γέλιο και δυνατές ατάκες η εικοσάχρονη λογίστρια είναι το δυνατό χαρτί του ελληνικού twitch με χιλιάδες followers. Αναστασίαααα #kanemeADDimeΜπλοκ.





Όνομα : Υoginimela
Θα την βρείς : http://el.twitch.tv/yoginimela/

Streamarei συχνά, παίζει WoW και hearthstone ,πάντα φιλική με όλους αλλά πρόσεχε ..μη το παρακάνεις γιατί θα το μόνο που θα δεις είναι η λέξη defeated στην οθόνη σου. Αααα.. λατρεύει την yoga ! Ναι την yoga και φυσικά υπάρχει και η ανάλογη φωτό :)

 







Όνομα : Αire8uele
Θα την βρεις : http://el.twitch.tv/aire8uele/

 Μπορείς να την χαζεύεις για ώρες και να πάει 6 το πρωί χωρίς να το καταλάβεις.. Παίζει league of legends στα σοβαρά αλλά και για πλάκα. Ακριβώς.. για πλάκα σε έχει στο 1 vs 1 οπότε  μείνε καλύτερα απλά στο chat.. Οταν πατάει pause στο gaming τότε σχεδιάζει ! Αγαπάει τα Anime και τα manga, παίζει LoL όταν δεν βαριέται και streamarei καθημερινά σταματώντας μόνο για να στρίψει τσιγάρο ( κανονικό μάλλον.. )





Όνομα : Agapi
Θα την βρεις : http://www.twitch.tv/agapii

 Γεννημένη στην Σουηδία η agapi μας μαθαίνει καθημερινά να παίζουμε καλύτερα. Με φίλους ή μη όταν παίζει δεν αστειεύεται γι αυτό μην το κάνεις και εσύ καλύτερα . Βλέπε να μαθαίνεις οχι μόνο το game αλλά και καλύτερα αγγλικά . Το κορίτσι το έχει !






Όνομα : StelloV
Θα την βρείς : http://www.twitch.tv/stellov

 League of legends Platinum. Το πιασες ; Η μικρή της παρέας μας  δίνει μεγάλα μαθήματα επαγγελματισμού από το gaming μέχρι το απλό chat.. Το ποιό όμορφο adc streamarei συχνά πυκνά υπο τους ήχου μουσικής metal. Μην σε ξεγελάει η αθώα φωτογραφία της . Θα τα βρεις σκούρα.. οπότε καλύτερα go play tetris γιατί μέχρι να φτάσεις εκεί που είναι, αυτή απλά θα είναι ποιο ψηλά ..
Στο "This girl has been boosted to platinum.." 'ερχεται η πληρωμένη απάντηση : "I played my way to platinum my self pros:p



Όνομα : Jujunum
Θα την βρείς : http://www.twitch.tv/jujunum

 Οχι δεν είναι σουτζουκάκι, ούτε κάποιο troll ,είναι η jujunum μας και μάντεψε..είναι diamond.. Με τέτοιο support στο lol ,ακόμη και afk να κάτσεις πάλι θα έχεις μερικά kills !
 Fanartist sto cowboytv, όταν δεν είναι στην σχολή streamarei και εμάς δεν μας χαλάει καθόλου να κάτσουμε και να βλέπουμε με τις ώρες. Η αλήθεια είναι πως και το pacman να streamare εμείς πάλι θα την βλέπαμε..


                                                      
  Όνομα : GamesQueen
 Θα την βρείς : http://el.twitch.tv/gamesqueen


 Τελευταία και καλύτερη η γνωστή και μη εξαιρετέα
Χριστιάνα Θάνου! Χειροκρότημα.Οκ stop .. Αυτό το κορίτσι φαινόμενο πρέπει με κάποιο τρόπο να έχει κλωνοποιήσει τον εαυτό της ( ωραία ε ; ) σε πολλές Χριστίανες.. 
 Μόνο έτσι εξηγείτε το παράδοξο, οτι μόλις ανοίξεις την οθόνη σου θα την βρεις σε όλα τα games ,στο facebook και tweeter , στην τηλεόραση, στο youtube, σε game sites να κάνει reviews, στο ραδιόφωνο να κάνει εκπομπές,  στο twitch να streamarei και ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Εμέις απλά....we want moreeee...!



 



 Ρωτώντας την Αire8uele :



- Τι σημαίνει το όνομα σου ;
- Είναι το όνομα μου ανάποδα (Ελευθερία) αλλά με φωνάζουν Έλλη

- Πότε ξεκίνησες να streamareis ;
- Στις 12 Νοεμβρίου ( κλείνω μήνα σύντομα )

- Ποια παιχνίδια σου αρέσουν περισσοτερο ;
- League of Legends και Terra (αν και το έχω παρατήσει)

- Πιστευεις πως η ελλάδα έχει δυνατή online game κοινότητα ή είμαστε λίγο πίσω ; 
- Πιστεύω ότι ναι μεν έχουμε δυνατή online game κοινότητα αλλά υπάρχει μέλλον ακόμα ώστε να αναδειχθεί και να γίνει καλύτερη, αρκεί βέβαια να διοθωθεί η συμπεριφορά μας

- Πές μας για το streaming. τι μπορούμε να δούμε εκέι ; 
- Συνήθως παίζω normal games ή custom με τους viewers. Λατρεύω τα aram games οπότε είναι συνήθως και αυτά στο πρόγραμμα.

- Πού μπορούμε να σε δούμε online και ποιές ώρες ;
- Βράδυ στις 10-11 περίπου

- Σου την πέφτουν άντρες στο internet ;
- Στις αρχές ναι, αλλά έχω βάλει τα όρια μου στο stream. Εξάλλου είναι και το τι δικαιώματα θα δώσεις απ’ την αρχή και εγώ έχω μάθει να μην δίνω.

- Θεωρείς οτι τους εξιτάρει η ιδέα μια γυναίκα να παίζει games ή το αντίθετο ; 
- Είναι ανάλογα το άτομο. Κάποιοι το βρίσκουν ελκυστικό αυτό και κάποιοι άλλοι επειδή θεωρούν το gaming αντρικό άθλημα όχι. Εγώ θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην διασκέδαση

- Ποιά είναι τα μελλοντικά σου σχέδια ;
- Να βρω μια δουλειά πάνω σε αυτό που σπούδασα (γραφιστική) και να εξελίξω το stream μου γιατί είναι κάτι που το έχω αγαπήσει

- Ποιο είναι το καλύτερο blog στην Ελλάδα ... ;
- tromaktiko και trelosplanitis



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:


DitEDrAgOn : Συνέντευξη με την ελληνίδα streamer [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ]



JOIN US FOR MORE..

Hearthstone Greece



TeamFight Tactics Greece






https://www.facebook.com/iLoveMini0ns





 sTavr0z





loading...
Δειτε και αυτά:

6 σχόλια :

Εδώ σχολιάζεις εσύ! - Επώνυμα ή ανώνυμα !