News
Loading...

Ο Matthew Perry γεμάτος με μακριά βρώμικα νύχια σε εμφάνιση για πρώτη φορά μετά απο δύο χρόνια!




Ο Matthew Perry  δημόσια για πρώτη φορά σχεδόν δύο χρόνια μετά τις πρόσφατες μάχες του με την υγεία. 

Ο 49χρονος ηθοποιός, ο οποίος  στο παρελθόν είχε προβλήματα με την τοξικομανία και την κατάθλιψη, προκάλεσε ανησυχία με την εμφάνισή του, αναμαλλιασμένος και πρησμένος.





Ο τηλεοπτικός αστέρας, ο οποίος πέρασε τρεις μήνες στο νοσοκομείο πέρυσι για ένα πρόβλημα του εντέρου του, φάνηκε να φορούσε φαρδιές λεκιασμένες ενδυμασίες και να έχει ένα μεγάλο σημάδι στο δεξί του μάγουλο.


Ο Matthew Perry απεικονίστηκε στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη

Επίσης, προκαλούν ανησυχία τα πρησμένα χέρια του Perry και τα μακρά ακανόνιστα νύχια, υπονοώντας ότι ο ηθοποιός αγωνίζεται για την υγεία του για άλλη μια φορά. 

Ο ηθοποιός όταν τον ρώτησαν για πιθανή επανεκκίνηση ενος reunion των friends μετά από πρόσφατες δηλώσεις της Aniston, δήλωσε στο Vanity Fair το 2017 ότι φοβάται πως μια επαναφορά των Friends θα ήταν αποτυχία.

"Έχω αυτόν τον επαναλαμβανόμενο εφιάλτη . Όταν κοιμάμαι, έχω αυτόν τον εφιάλτη που κάνουμε ξανά τα Φιλαράκια και κανείς δεν νοιάζεται."

Ο ηθοποιός δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε καμία ταινία από το 2017.






Ο Perry είπε στους οπαδούς του στο Twitter ότι είχε περάσει τους τελευταίους τρεις μήνες σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι, γράφοντας στο Twitter:  'Three months in a hospital bed. Check'

Η εμφάνιση του Perry έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους πρώην φίλους του,  Courteney Cox και Jennifer Aniston, που απολάμβαναν ένα ταξίδι στο Μεξικό μαζί αυτή την εβδομάδα.


η παρέα των κοριτσιών


Η διάτρηση του γαστρεντερικού σωλήνα, επίσης γνωστή ως ρήξη του εντέρου, μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο του τοιχώματος της γαστρεντερικής οδού. Αυτό περιλαμβάνει τον οισοφάγο, το στομάχι, το λεπτό έντερο και το παχύ έντερο.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε τον εθισμό του στο αλκοόλ και διάφορα συνταγογραφούμενα φάρμακα κατά τη διάρκεια του χρόνου του στα Φιλαράκια.

Το 1997, ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα 28 ημερών για τον εθισμό στο Vicodin και αργότερα είπε στον Larry King ότι πήρε το παυσίπονο «κυρίως για να μην πίνει τόσο πολύ ».

Ο ηθοποιός - ο οποίος έχει καναδική και αμερικανική υπηκοότητα - έχασε 20 λίρες το 2000 εξαιτίας της παγκρεατίτιδας. 

Το 2001,  μπήκε σε αποτοξίνωση για να ανακάμψει από τη χρήση του Vicodin, μεθαδόνης, αμφεταμινών και αλκοόλ. 





Πέρυσι πούλησε το σπίτι του στο Hollywood Hills για 12,5 εκατομμύρια δολάρια αφού αγόρασε ένα πολυτελές ρετιρέ 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο Century City.


Απο το 2017
Απο το 2017


Οι φίλοι του Joey και Ross πρωταγωνιστουν ο καθένας ξεχωριστά στις δικές τους τηλεοπτικές σειρές.



Matt LeBlanc




David Schwimmer



Εμείς ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον πολυτάλαντο ηθοποιό και αγαπημένο μας Chandler.






QUIZ: Πόσο καλά ξέρεις «Τα Φιλαράκια»;

10 ερωτήσεις για την αγαπημένη μας σειρά για να δούμε πόσο σπασικλάκι είσαι..

loading...
Δειτε και αυτά:

1 σχόλια :

Εδώ σχολιάζεις εσύ! - Επώνυμα ή ανώνυμα !